Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
zašto se NEpokorni Božjoj Očevoj Jahvinoj Riječi u Bibliji
Puno puta sam vec do sada bio na yoga i meditacijskim seminarima po raznim katolickim skolama, domovima, samostanima (npr. u Sloveniji, Italiji, Madjarskoj... evo sada i u Litvi), ali uvijek u inostranstvu, nikada kod nas. Zanima me zasto je katolicka crkva u Hrvatskoj toliko zatvorena za nas sektase?
Zanima me zasto je katolicka crkva u Hrvatskoj toliko zatvorena za nas sektase?
'Katoličke' dvorane se mogu koristiti za tribine o raznim temama, koje nemaju veze s 'katoličanstvom' (yoga, hinduizam, islam, magija,
sotonizam,...).
Ali nije primjereno dvorane iznajmljivati osobama, koje će 'katolički' prostor koristiti za nešto, što je nespojivo s 'katoličanstvom'.
Nisam siguran bi li budisti pozvali svećenika da propovijeda u svoj hram, pagode, samostan, centar itd. ili barem sumnjam da bi to bilo uobičajeno kod nas. Na kraju krajeva, rezultat bi vjerojatno bio isti...
Mogao bi neki 'katolik' (majka Tereza) upitati 'hinduse' za najam njihovog prostora na par dana,
gdje bi tema bila 'katolička' meditacija.
Posve grijesite svi koji tako mislite, jer ste pod utjecajem nasih provincijalnih i malogradjanskih nacionalista i klerikalaca i potpuno preuzimate njihov nacin razmisljanja. Budisti ne bi imali nista protiv da u njihovom prostoru krscani odrzavaju svoje programe. To ne znaci nuzno da bi budisti bili zainteresirani da sudjeluju na tom programu, ali da imaju neku skolu ili kakav drugi prostor od par tisuca kvadrata... ne bi imali nista protiv da daju dvoranu ili cijelu skolu (npr. za vrijeme raspusta) da je koristi bilo tko.
Tako da se sve svodi ustvari na paranoju nasih popova i ni na sta drugo.
Posve grijesite svi koji tako mislite, jer ste pod utjecajem nasih provincijalnih i malogradjanskih nacionalista i klerikalaca i potpuno preuzimate njihov nacin razmisljanja.
Budisti ne bi imali nista protiv da u njihovom prostoru krscani odrzavaju svoje programe. To ne znaci nuzno da bi budisti bili zainteresirani da sudjeluju na tom programu, ali da imaju neku skolu ili kakav drugi prostor od par tisuca kvadrata... ne bi imali nista protiv da daju dvoranu ili cijelu skolu (npr. za vrijeme raspusta) da je koristi bilo tko.
Naravno da bi mogao, kakvo je to uopce pitanje?! Dapace, u Indiji (bio sam u Calcutti pa znam sto pricam) hindusi s velikim postovanjem govore o misiji Majke Tereze i podrzavaju je. To samo pokazuje u kojoj mjeri ste neobavjesteni i u kojoj mjeri preuzimate dominantni provincijalni i malogradjanski narativ od nasih nacionalista i klerikalaca.
Njihov je problem u tome sto je njihov patriotizam provincijalan i malogradjanski.
Naveo si, da je seminar mindfulness meditacije i yoge.
To nikako nema veze s 'katoličanstvom' niti može biti korisno 'katolicima'.
Program NIJE namijenjen katolicima, katolicki samostan samo iznajmljuje prostor.
Kod nas ljudi misle da ako samostan iznajmi prostor za yogu, da ce tu sad najednom navaliti vjernici i da ce se masovno preobracati na hinduizam. Tu se vidi nesigurnost i strah, jer prave katolike yoga niti ne zanima.
Pa cak i onda kad shvate da se radi samo o iznajmljivanju prostora, i da oni nisu niti pozvani, niti trebaju doci na program, niti se trebaju preobratiti, niti ce itko ikome ista propovijedati, cak i tada mnogi misle da ce yoga ili budizam ostaviti neku necistu i sumnjivu energiju, gotovo prokletstvo... to je primjer naseg zatucanog magijskog nacina razmisljanja.
Nadam se, da mi je dopušteno biti i ostati 'zatucan'.
Kada će pravoverni katolici
konačno baciti anatemu na demona u Vatikanu zvani papa
jer ovo što se govori zadnjih dana je kulminacija demonske rabote
osim ako vam nije namera da vam sledeći papa bude brkata,bradata trudna žena koja će se poroditi na oltaru dok biskupi vežbaju jogu.
+!
- Ima takvih 'katolika'?
Pravo na izricanje 'ekskomunikacije' (izopćenje iz Crkve) nemaju laici nego crkveni autoriteti.
I ja bih te zamolio, ako može nešto konkretno, da znamo o čemu je riječ.
יה