- Reakcijski bodovi
- 40
- Bodovi
- 48
Da Isusovi učenici su dostigli svetost i to nema veze sa vama,katolicima i dr. Proroštvo jasno kaže da će se tek u Jeruzalemu sa dolaskom Krista probuditi svetost ponovo i novi savez. To ti ne možeš ničim oboriti.
Privedite ka savršenstvu svoju svetost....to Isus kaže.
Ah da...ti u raspravi voliš samo neznalice koji pitaju iz neznanja i koje možeš obrađivati kako hoćeš.... a oni koji pitaju sa pozicije boljeg znanja od tvog takvi nisu poželjni u raspravi. Tako se svi sektaši ponašaju...mole boga za neznalice a mudri su im nepoželjni.
Kako je nastala tvoja crkva sad nije tema....
Isus je rekao: "Budite dakle savršeni kao što je savršen Otac vaš nebeski." (Mat 5:48) To je jedan proces koji ovde na zemlji nećemo postoći. Taj se proces nastavlja posle smrti. Ja savršen nisam i osim Isusa to niko još nije bio na zemlji. Ja sam bio prema vama ljubazan ali vi očigledno to niste. Degradirate druge u sektaše a vaše ponašanje više toj kategoriji odgovara. Ako želite dalji dijalog samnom zamolio bih vas da to činite u uzajmnom respektu. Inače prestajem sa debatom. Život je previše lep da ga gubim na takvim bezvrednim debatama. Inače ste se složili sa pravilima ove grupa da debate budu bez vređanja i ne držite svoju reč. Ja nisam ovde da misioniram, ali rado razgovaram sa mudrima da bi i od njih nešto naučio. Neljubaznost nije mudrost.
Zadnje uređeno od strane moderatora: