Prava Crkva

..tako je...Isus je također rekao ....'doći će doba lažnih proroka...i poznat ćete ih po plodovima'...

Tako je,slazem se.

.vrijeme sve pokaže....za sad jedino KATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA imaju neraspadnute svece iz kojih se sire miomirisi....nisam nigdje drugdje to vidio ni cuo...qe sera sera

A gde vam to pise da imate neraspadljive svece ,da te nije neko prevario nabrzaka ?
Ako li mislis na pokojnike koje su bili sveti dok su ziveli onda me prosto cudi kako to da nisi informiran da su oni mrtvi sto ce reci da su im njihova tela vec odavno u prahu zemaljskom i cekaju vaskrsenje...Ovo je notorna Bibliska istina koju znaju cak i povrsni poznavaoci Svetog Pisma.

sv cecilia sv leopold bogdan mandic pa ostrog mt athos pa samo italija ima oko 250 svetaca koji se nisu raspali...nisi cuo za ove slucajeve nikada ?

sv cecilia sv leopold bogdan mandic pa ostrog mt athos pa samo italija ima oko 250 svetaca koji se nisu raspali...nisi cuo za ove slucajeve nikada ?

Jok,a ti si video u zivo,svojim ocima da bi potvrdio njihovo stanje i procenat dezintegracije tkiva ?

ahahahaha...pa ti stvarno ne poznajes crkvenu povijest...imas potvrđene i nepotvrđene slucajeve..svetista ...proroštva itd...npr međugorje jos nije sluzbeno...dok fatima i lourdes jest....padre pio jest....itd....uglavnom to ti potvrđuju stručne komisije sastavljene od međunarodnih i sekularnih eksperata i crkvenih istraznih povjerenstava ...dakle nije to nesto 'trla baba lan' kao sto ti mislis...prouci..vjeruj mi..jako je zanimljivo..skuzit ces zasto ljudi hrle u ta svetista..

ahahahaha...pa ti stvarno ne poznajes crkvenu povijest...imas potvrđene i nepotvrđene slucajeve..svetista ...proroštva itd...npr međugorje jos nije sluzbeno...dok fatima i lourdes jest....padre pio jest....itd....uglavnom to ti potvrđuju stručne komisije sastavljene od međunarodnih i sekularnih eksperata i crkvenih istraznih povjerenstava ...dakle nije to nesto 'trla baba lan' kao sto ti mislis...prouci..vjeruj mi..jako je zanimljivo..skuzit ces zasto ljudi hrle u ta svetista..

Uuuups, pardon,sto nisi odmah rekao...ako li to potvrdjuju komisije onda je to druga stvar... ☺
Nego daj mi reci,jel ces nam dati konacno Bibliskog dokaza u prilog svojih tvrdnji i to na srpskom ako ti nije problem pa da vidimo kako stvari zaista stoje...!?

stvari stoje tako da ti nemas pojma o vjeri nego samo zelis laprdati...ako zaista zelis istinu prouci za pocetak zivot sv PADRE PIA pa kad budes imao neke info o kojima mozemo raspravljati onda mozemo nesto graditi..ovako ti trazis citate a lijepo sam ti ih naveo da u otkrivenju i vjerovanju apostolskom imas OPĆINSTVO SVETIH ...jel shvacas sta to znači ? u otkrivenju se spominju žrtve i krv mučenika i svetaca koji za nas zazivaju BOGU ....frende sve ti je u BIBLIJI i tradiciji ...samo treba malo zagrijati stolicu...

stvari stoje tako da ti nemas pojma o vjeri nego samo zelis laprdati...

Moguce je da si u pravu,da vidimo dokaze:

ako zaista zelis istinu prouci za pocetak zivot sv PADRE PIA pa kad budes imao neke info o kojima mozemo raspravljati onda mozemo nesto graditi..ovako ti trazis citate a lijepo sam ti ih naveo da u otkrivenju i vjerovanju apostolskom imas OPĆINSTVO SVETIH ...jel shvacas sta to znači ? u otkrivenju se spominju žrtve i krv mučenika i svetaca koji za nas zazivaju BOGU ....frende sve ti je u BIBLIJI i tradiciji ...samo treba malo zagrijati stolicu...

Hmmm,u Otkrivenju se pominje i azdaha sa sedam glava i deset rogova,jel i to realna zivotinja...!?
Daj da prvo rascistimo sa ovim pa da idemo dalje.
...bojim se da koristis simbolicke prikaze na osnovu kojih donosis realne zakljucke a koje sprovodis u realnu versku praksu...ali da ne prejuiciram nego da vidimo sta ces nam odgovoriti.
Dale ???

pa jesi proucio one brojeve iz Otkrivenja sto sam ti poslao ? kopiraj stihove i stavi tu ..moram ici sada...pozz i mir s tobom

pa jesi proucio one brojeve iz Otkrivenja sto sam ti poslao ? kopiraj stihove i stavi tu ..moram ici sada...pozz i mir s tobom

Ma stavio ih je supermoderator i ja ti postavio pitanje a evo tebe odlazis nam upravo kada je razgovor postao interesantan.
Kako god,pozdrav i laku noc.

pa ako te zaista zanima dokaz da si u krivu...te da postoje sveci na nebu cija je zrtva ugodna Bogu onda stavi te retke iz Biblije iz OTKRIVENJA koje sam naveo u prethodnim postovima pa mi reci šta je tu po tebi krivo ?

stvari stoje tako da ti nemas pojma o vjeri nego samo zelis laprdati...

Molit ću da se sagovornik ne omalovažava, jedno od pravila je da se ne trebamo doticati osobe, nego samo davati argumente. Ovako nešto ne želim vidjeti ne samo kod tebe, nego kod svih članova. I ovdje je tema "Prava Crkva", nastaviti pisati o svecima na određenoj temi.

+!
Iv 6,66
Otada mnogi učenici odstupiše, više nisu išli s Njime.

@fapstronauut
Dječica se znaju srčano natezati, čiji je tata bolji, čiji što može,...
Zbog 'ljudskog materijala' se ne prihvaća Istina, a to se dobro vidi u 'Evanđelju', jer neki ne mogu nešto prihvatiti, a neki ne žele.
Svatko ima svoju savjest.

Iv 10,16
Imam i drugih ovaca, koje nisu iz ovog Ovčinjaka.
I njih treba da dovedem
i Glas će Moj čuti i bit će jedno Stado, jedan Pastir.

Pitanje i tebi @fapstronauut.
- Neka su svi ljudi svijeta 'katolici', da li bi svijet bio bolji?

Nego faptstronauut, izjava "da izvan katoličke crkve nema spasenja" - znači li to po tebi da ćemo mi prostestanti na kraju biti nespašeni?

+!
Iv 6,66
Otada mnogi učenici odstupiše, više nisu išli s Njime.

@fapstronauut
Dječica se znaju srčano natezati, čiji je tata bolji, čiji što može,...
Zbog 'ljudskog materijala' se ne prihvaća Istina, a to se dobro vidi u 'Evanđelju', jer neki ne mogu nešto prihvatiti, a neki ne žele.
Svatko ima svoju savjest.

Iv 10,16
Imam i drugih ovaca, koje nisu iz ovog Ovčinjaka.
I njih treba da dovedem
i Glas će Moj čuti i bit će jedno Stado, jedan Pastir.

Pitanje i tebi @fapstronauut.
- Neka su svi ljudi svijeta 'katolici', da li bi svijet bio bolji?

..imas pravih katolika i katolika na papiru...isto tako imas pravih krscana i krscana na papiru....djela a ne riječi....svatko od nas ce proci ultimativni test vjere kad stigne pred Planinu Boli

Nego faptstronauut, izjava "da izvan katoličke crkve nema spasenja" - znači li to po tebi da ćemo mi prostestanti na kraju biti nespašeni?

...proročanstvo kaže da će se svi raspršeni kršćani okupiti pod okrilje jedne prave crkve na kraju te da će čak i židovi priznati da je Krist Mesija....ne mozes pobjeci od korijena...korijen je jedna prava catholicos što znaci univerzalna crkva

...proročanstvo kaže da će se svi raspršeni kršćani okupiti pod okrilje jedne prave crkve na kraju te da će čak i židovi priznati da je Krist Mesija....ne mozes pobjeci od korijena...korijen je jedna prava catholicos što znaci univerzalna crkva

Ako to proročanstvo nije biblijsko, ne moraš ga ni postaviti, ionako ga neću uzeti za ozbiljno. Znači i Židovi se moraju povinuti katoličkoj crkvi, takvo što nisam nikad čuo. Pavle reče u poslanici Rimljanima da su Židovi korijen i stablo, a mi pogani nakalamljeni na to stablo, da trebamo njima zahvaliti za spasenje. Mesijanski Židovi već postoje, što bi oni trebali ići pod krilo katoličke crkve.....izgleda da si ti teži konzervaticac od nedavno preminulog pape Benedikta....čudo da ne zastupaš latinsku misu. Idi malo i na podforum Katolicizam, brani malo temu Čistilište.

Ako to proročanstvo nije biblijsko, ne moraš ga ni postaviti, ionako ga neću uzeti za ozbiljno. Znači i Židovi se moraju povinuti katoličkoj crkvi, takvo što nisam nikad čuo. Pavle reče u poslanici Rimljanima da su Židovi korijen i stablo, a mi pogani nakalamljeni na to stablo, da trebamo njima zahvaliti za spasenje. Mesijanski Židovi već postoje, što bi oni trebali ići pod krilo katoličke crkve.....izgleda da si ti teži konzervaticac od nedavno preminulog pape Benedikta....čudo da ne zastupaš latinsku misu. Idi malo i na podforum Katolicizam, brani malo temu Čistilište.

nije na meni da li ces ti vjerovati ckrvenim ocima i tradiciji..sjeme je bačeno...ovisi o tebi da li će se uloviti...poanta je da ce vrijeme pokazati tko je u pravu...i koji su plodovi....katolicka i pravoslavna crkva stoji vec 2000 godina...a protestanti su se u 500 godina podijelili na 50 tisuca denominacija samo u Americi.... '..po plodovima ćete ih prepoznati..' gdje su plodovi radzor podjele i svađe tu ne stanuje DUH SVETI

..i kad već spominjes genijalca papu Benedikta..jesi li čitao koju knjigu od njega da shvatis koja je to gromada od čovjeka ..intelektualni div...procitaj Sol zemlje ...mnoge fizicare i ateiste je ta knjiga preobratila....stvarno je dosao u pravo vrijeme na pravo mjesto

nije na meni da li ces ti vjerovati ckrvenim ocima i tradiciji..sjeme je bačeno...ovisi o tebi da li će se uloviti...poanta je da ce vrijeme pokazati tko je u pravu...i koji su plodovi....katolicka i pravoslavna crkva stoji vec 2000 godina...a protestanti su se u 500 godina podijelili na 50 tisuca denominacija samo u Americi.... '..po plodovima ćete ih prepoznati..' gdje su plodovi radzor podjele i svađe tu ne stanuje DUH SVETI

Ma bilo je protestanata uvek, ali su vam razni carevi davali mogućnost da ih ubijate.
Lepo je rečeno da će lažna crkva mučiti prave Hristove vernike.

Nazad
Vrh