Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Pozdrav
Ime mi je Nenad i došao sam ovde na preporuku prijatelja. Zovem se tražilac znanja jer smatram da mi treba dosta znanja iz moje religije + želim po nešto naučiti iz drugih. Nadam se da ćemo se lepo družiti i da ću svašta naučiti.
Pozdrav svima,i
Božji blagoslov.
Pridružio sam se forumu na prijateljev prijedlog,iz radoznalosti.
Nadam se ugodnom druzenju,pokojoj raspri, a mozda i doprinesem kojom besjedom.
A moguć je i duhovan rast![]()
Pozdrav Zigi, dobro nam došao i osjećaj se ugodno na forumu....koji li je to prijatelj השירי
Hvala na dobrodošlici.
Prijatelj će se s vremenom pokazati koji je![]()
Pozdrav svima,i
Božji blagoslov.![]()
![]()
Pozdrav svima,i
Božji blagoslov.
U startu kreces sa dozom "miisticizma",daj se malo opusti... ☺
Bozji blagoslov i tebi prijatelju...
...i, kakav je tvoj prvi utisak ?
Odlicno brate,takvo raspolozenje svima nama treba.
Drago mi je vidjeti neke poznate nickove na ovom forumu. Pozdrav njima i svima svako dobro! βασ
Drago mi je vidjeti neke poznate nickove na ovom forumu. Pozdrav njima i svima svako dobro! βασ
Pozdrav Tražilac, ne znamo kakvo je tvoje znanje u vezi kršćanstva, jesi više naklonjem tradicionalnom kršćanstvu ili protestantizmu. Isto tako jesi li otvoren za nove istine i učenja. Sigurno će ti biti teško jer ovdje na forumu ćeš naći hrpu učenja - e sad kako ćeš ti to učenje provjeravati - samo Biblijoim ili isto sa tradicijom i učiteljstvom ne znamo. U svakom pogledu, mnogo toga ćeš ovdje naučiti. Svako dobro ti na forumu želimo.
Dobro rečeno,40 g. čitam Bibliju i i dalje učim a bome i mjenjam svoj stav o nekim stvarima ponekad.
Pozdrav i Božji blagoslov svima,dodao sam ovdje na poziv i nadam se da ćemo ovdje svi zajedno proučavat Bibliju na kulturnoj razini i razmjenit vlastita mišljenja i opažanja.