Predstavite se

קרא Tražilac znanjalux ύθ יואל

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Pozdrav

Ime mi je Nenad i došao sam ovde na preporuku prijatelja. Zovem se tražilac znanja jer smatram da mi treba dosta znanja iz moje religije + želim po nešto naučiti iz drugih. Nadam se da ćemo se lepo družiti i da ću svašta naučiti.

Pozdrav Tražilac, ne znamo kakvo je tvoje znanje u vezi kršćanstva, jesi više naklonjem tradicionalnom kršćanstvu ili protestantizmu. Isto tako jesi li otvoren za nove istine i učenja. Sigurno će ti biti teško jer ovdje na forumu ćeš naći hrpu učenja - e sad kako ćeš ti to učenje provjeravati - samo Biblijoim ili isto sa tradicijom i učiteljstvom ne znamo. U svakom pogledu, mnogo toga ćeš ovdje naučiti. Svako dobro ti na forumu želimo.

Pozdrav svima,🤗 i
Božji blagoslov.🙏
Pridružio sam se forumu na prijateljev prijedlog, 🎉 iz radoznalosti.🤔
Nadam se ugodnom druzenju,😬 pokojoj raspri, a mozda i doprinesem kojom besjedom. 🤷
A moguć je i duhovan rast 🫣

Pozdrav svima,🤗 i
Božji blagoslov.🙏
Nadam se ugodnom druzenju,😬 pokojoj raspri, a mozda i doprinesem kojom besjedom. 🤷

Pozdrav Zigi, dobro nam došao i osjećaj se ugodno na forumu....koji li je to prijatelj השירי

Pozdrav svima,🤗 i
Božji blagoslov.🙏

Dobro došli, ugodno druženje na forumu želim.

Bozji blagoslov i tebi prijatelju...

...i, kakav je tvoj prvi utisak ?

Odlicno brate,takvo raspolozenje svima nama treba.

Prvi utisak je da ima svakojakih razmisljanja, sto se i podrazumijeva...a ima i podosta zatvorenosti umova za eventualan rast, sto takodjer ne iznenadjuje, samo sto nije korisno a takve pojednice....

Pozdrav Tražilac, ne znamo kakvo je tvoje znanje u vezi kršćanstva, jesi više naklonjem tradicionalnom kršćanstvu ili protestantizmu. Isto tako jesi li otvoren za nove istine i učenja. Sigurno će ti biti teško jer ovdje na forumu ćeš naći hrpu učenja - e sad kako ćeš ti to učenje provjeravati - samo Biblijoim ili isto sa tradicijom i učiteljstvom ne znamo. U svakom pogledu, mnogo toga ćeš ovdje naučiti. Svako dobro ti na forumu želimo.

Dobro rečeno,40 g. čitam Bibliju i i dalje učim a bome i mjenjam svoj stav o nekim stvarima ponekad.

Da se predstavim... još od rane mladosti dođoh do vere u Isusa Hrista. Da postoji jedan Bog bilo mi je takođe jasno još od onog dana kada mi je moja Baba nešto o tome pričala. Do Isusa sam došao kada sam čitao intezivno o njegovom životu i misiji u jevenđeljima. Tada sam prvi put osetio uticaj Duha svetoga i znao sam da su jevanđelja koja pišu o Isusu bila istinita. Od tada sam čitanjem u novom zavetu počeo da tragam za onom crkvom kako je opisana u novom zavetu. Više godina sam išao po raznim crkvama i verskim grupama. Ali nijedna nije uspela da mi da odgovore na moja pitanja. 1985 godine sam upoznao i Crkvu Isusa Hrista svetaca poslednjih dana, poznata pod nadimkom "Mormoni". Godinu dana kasnije sam se priključio toj crkvi. verujem da imam svedočanstvo o Mormonovoj knjizi jer sam osetio isti Duh kada sam je čitao kao kada sam i Bibliju čitao. Verijem da sam našao crkvu slična onoj koju opisuje novi zavet. Toliko o meni...

Dobrodošao. Drago mi je da ćemo imati priliku da diskutujemo. Nikad nisam pričao sa mormonom. Jeste jednom dijelili knjige pred mojim fakultetom ali nisam pričao ni sa kim.

Pozdrav i Božji blagoslov svima,dodao sam ovdje na poziv i nadam se da ćemo ovdje svi zajedno proučavat Bibliju na kulturnoj razini i razmjenit vlastita mišljenja i opažanja.

Pozdrav i Božji blagoslov svima,dodao sam ovdje na poziv i nadam se da ćemo ovdje svi zajedno proučavat Bibliju na kulturnoj razini i razmjenit vlastita mišljenja i opažanja.

Dobro, iako si dosta prije se registrirao, nikad nije kasno da se predstaviš

Želim da proširujem svoje poznanje Boga,ali ne kroz razne ljudske mudrolije,traktate,časopise.....već SAMO kroz Reč Božju Bibliju!!!!

Nazad
Vrh