Da dokaze iz Svetog PIisma,
Sad ne znam gdje ono stoji u bibliji da je Bog znao apostole prije stvaranja svijeta i odredio ih je dati Isusu.
I bolje sto si priznao da ne znas jer je jasno da te je neko slagao a ti mu poverovao svim srcem...nemoj tako,nemoj slusati verske sharlatane i prevarante koji imajuu za cilj da uniste sadasnjost i buducnost svakog coveka.
Ne pise , kao sto rekoh,neki su te debelo sagali...
I koliko je prošlo godina od stvaranja svijeta i koji kalendari su pratili te dane? Jesu li svi ti bitni kalendari bili naštimani na sedmodnevni tjedan?
Kalendar nema veze sa onim sto je Bog uradio jer je On je dovoljno snazan da zastiti svoje delo BLAGOSILJANJA I POSVECENJA...
Zamisli samo situaciju - odluci neki covek iz 21 veka da svetkuje sedmi dan U SKADU SA ODREDBAMA 4 Bozje zapovesti i nakon nekog vremena,na kraju ovog sveta dodje Hristos i pita ga:
ZASTO NISI SVETKOVAO MOJ SVETI DAN ???
A ovaj kao iz pushke: Kako bre nisam,zar nisi video da sam odllucio svetkovati TVOJU subotu koju su do dana danasnjeg kao sedmi dan smatrali svi jevreji sirom sveta ?
A Isus mu odgovara: NISTA BATIO OD TE SUBOTE,DESILA SE JEDNA SUBOTAZA tada i tada i jedni mangupi izradili novi kalendar i moja subota postala zapravo utorak stoga si trebao svetkovati utorak da bi dosledno drzao Moju zapovest...!
I onda onaj jadni vernk placlivim glasom pita;
A STO IH NISI SPPRECIO,ZASTO NISI ZASTITIO SVOJ SEDMI DAN,KAKO BII JA TO MOGAO ZNATI...!???????
I onda Isus kaze:
A sto bih ja cuvao subotu,sta imam ja s tim,ko je znao za utorak da je zamenio subotu znao je a ko nije znao-nista od vecnog zivota,evo ti smrt vecnu...
Sledeci !!!
Sta misis,kolika je verovatnoca za jedan ovakav scenario,sta ti kaze tvoje znanje o Svemogucnom Bogu ???????