Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Oni vele da je na nebu bio duhovno biće, i to je to.
Oni vele da je na nebu bio duhovno biće, i to je to.
Da. Duhovno bice Bozji Sin.
Ma ti si bar dobio odgovora,za razliku od mene koji jos uvek cekam da me udostojis i da mi odgovoris sledece:
STA JE BIO ISUS,SIN BOZJI, PRE NEGO STO JE PONIZIO SAMOG SEBE UZEVSI OBLICJE SLUGE ???
GDE JE ISUS,BOZJI SIN, BIO pre dolaska na zemlju
Duhovno bice Bozji Sin.
Isus jeste mocan
Bog je samo Isusa stvorio direktno a sve ostalo je stvarao preko njega
malo si posta zaboravljiv!!
postavija sam ti masu pitanja - nikad odgovora od tebe!
-------
dal postoji samo jedan bog?
da!
taj je samo bog otac yhvh!
i svi su njegovi sluge - pokorni ili nepokorni
čak i sin g yehoshua
ne piše - što je bija!
a da je bija i gospodar - to je bija samo zato jer mu je to dao
bog jedini otac yhvh
a biti gospodar - nije isto što i biti bog
i nije bija bog
jer je bog samo jedan otac yhvh
bija je nebesko duhovno biće
jedno od prvo stvorenih zajedno sa luciferom i ostalim angelima kerubinima serafinima bićima
Znam mnogi koriste i oblik imena Jahve.
Umjesto da dopustite ovdje da Mystey objasni nauk Jehovih svjedoka, vas se dvojica udarili prepucavati da dokazete koji vise zna i koji je u pravu. Bolje bi nama svima bilo da njojzi prepustite da kaze nesto o Jehovinim svjedocima.
U mene su dolazili i mormoni, i Jehovi svjedoci, i Hare Krshne. Ja to sve primam u kucu i kuvam cak, nudim kolacima... Zena onako malo poprijeko gleda. Kaze, sta mi pustas te ludake u kucu, ali ja ne dam da ih se dira. Neka svi razlazu svoju nauku.
a što je sada
duhovno biće
ili
tjelesno biće
Umjesto da dopustite ovdje da Mystey objasni nauk Jehovih svjedoka, vas se dvojica udarili prepucavati da dokazete koji vise zna i koji je u pravu. Bolje bi nama svima bilo da njojzi prepustite da kaze nesto o Jehovinim svjedocima.
U mene su dolazili i mormoni, i Jehovi svjedoci, i Hare Krshne. Ja to sve primam u kucu i kuvam cak, nudim kolacima... Zena onako malo poprijeko gleda. Kaze, sta mi pustas te ludake u kucu, ali ja ne dam da ih se dira. Neka svi razlazu svoju nauku.
molim te - podsjeti me - koji je to stih
--------------
dal ti naučavaš -
SIN G Yehoshua JE RIJEČ?
.
kološani 1:15-16
===============
on (sin yehoshua pomazanik)
je slika ( ne i bog)
boga ( oca yhvh)
nevidljivoga, (sina vidjeli )
prvorođenac svakog stvorenja. (bog se ne rađa)
ta u njemu je sve stvoreno na nebesima i na zemlji,
vidljivo i nevidljivo, bilo prijestolja, bilo gospodstva,
bilo vrhovništva, bilo vlasti -
sve je po njemu ( po mjeri sina je bog otac yhvh sve stvorio)
i
za njega stvoreno: (za sina yehoshuu je stvoreno)
,,,,,,,,,,,,,,,,
točnije prevedno – po !!! – a ne – preko !!!
provjeri grčki!
................
zanima me kako objašnjavaš zadnje riječi stiha -
za njega stvoreno –
…………
znači - za sina je sve stvoreno.
ako je sin - po tebi - stvoritelj - kako je onda –
za njega stvoreno?????????
------------
tko je to za njega stvorio?
……………
pa sasvim je jasno ako se pročita biblija da je jedini stvoritelj svega,
jedini bog otac yhvh.
bog otac yhvh, sve je stvorio – ne njegov sin g yehoshua.
Hmmm,odgovorili ste adminu a moje ste pitanje ignorisali...dali je i to zapravo vrsta nepisanog odgovora koji se "podrazumeva" ...? kavica
To je nebitno. Da li se čovjek moli Bogu ili demonima zavisi od njegove predstave o Božijem karakteru.
Da li se neko moli Bogu ili sotoni, to ne zavisi od imena kojim Boga oslovljava, već od toga da li je njegova predstava o Bogu ispravna.
Zato Isus naglašava svojim učenicima potrebu za poznanjem Boga: "A ovo je život večni da poznaju tebe jedinoga istinitoga Boga, i koga si poslao Isusa Hrista." (Jovan 17,3)
Sveto pismo poznanje Boga vezuje za čovekov odnos prema Božjem zakonu (Deset zapovesti):
"I po tom razumemo da Ga poznasmo, ako zapovesti Njegove držimo. Koji govori: Poznajem Ga, a zapovesti Njegove ne drži, laža je, i u njemu istine nema. Jer je ovo ljubav Božija da zapovesti Njegove držimo." (1.Jovanova 2,3-4;5,3)
Pitao si piramidu a ne mene.
Koje je tvoje konkretno pitanje?
zavisi i od imena.
Naravno da trebamo upoznati Boga i Hrista ali ako ih poznajemo da li cemo prizivati Boga ili demone???
riječ