Ljubav
Član
- Reakcijski bodovi
- 8
- Bodovi
- 0
I Bog stvori čovjeka od praha zemaljskog. I dunu mu u nozdrve dah života . I čovjek postade živa duša 
Znači da sa smrću ne postoji nikakav zagrobni život , niti duhovi pokojnika . /// Znači dah života jest u živome , kako ljudima tako i životinjama. Propovjednik 3.
Kad čovjek umre taj dah života vraća se u Boga koji dao . Propovjednik 12. Čemu uskrsnuće onda mrtvih , kad Isus dođe , ako su živi ?
logika i zdrav razum uz molitvu i Božju pomoć da tražiš istinu i dobiješ. Ako dunuo Bog čovjeku u nozdrve dah života i tako postade živa duša , a krv jeste duša , zato jedino krv se ne smije jesti - Pavle. E sad malo medicine, kad čovjek umre , krv nestane , a krv putem srca i disanjem teče venama i prikaži kroz srce stalno i opet , kako bi kisik čovjek imao da bude živ , koji zapravo ide kroz pluća koja su puna krvnih žila , održava čovjeka na životu dok Gospod prekine živote i kaže da je dosta . Ta krv koja nestane , jel to moguće da živi uopće igdje i da nas gleda i da mi to vidimo i da sa kao svojim pokojnicima pričamo ?
Ne
Ako ste se našli u takvoj situaciji da vam se javljaju pokojni ,.ne vjerujte jer ste već primili žig 666 , avjerujem da znate čiji je i kome služi . Povjerovaste sotoni i njegovim demonima. Pokajte se dok ima vremena, ako ste bili u ne znanju . Nema života nakon smrti. A oni koji su kao zamrli i vidjeli u svjetlost i tunel ili Boga JHWH ili Elohim ,.to se đavo pograva , ako nije vrijeme da umre i tu pada , ako nevjernike i zlome Isus ne kaže to i to ne valja , dajem ti drugi šansu, ali drži moje ZAPOVJEDI, a to su svih 10 uključujući i dan odmora koji piše u postanku , na žalost uklonjeno u novim prijevodima. U postanku piše u Raju jest 7.dan Bog blagoslovio i posvetio i dao mu ime Šabat ili Subote. A ne samo pod 10 Božjih ZAPOVJEDI 
Samo pokušavam nešto objasniti ,.zato se dotičemo i toga Dana koji je dan još u Raju
Kada je Bog stvorio Adama i Evu , rekao im da jedu sa svakoga stabla , osim onoga na sred vrta . To ne Njegovo stablo . Jek tako ?
Stablo života ili stablo spoznaje dobra i zla . Jek tako ?
I rekao im je , onog dana kad okusite sa ovoga stabla umrijet ćete
Da li su Adam i Eva uopće znali što to znači zapravo
Nisu
Ali su znali da da je to nešto. što se suprotstavlja Bogu i nisu jeli
Da li Bog rekao da će završiti u vječnim mukama u vatru ili da će živjeti i , ako umru
Nije 
Samo pokušavam pojasniti !
Dakle , kada čovjek umre on ništa ne zna . Kao kad spavamo , a ništa ne sanjamo , krvi momenat i jutro !
Da li kad spavate ste ičega svijesnu , pogotovo još kad ne sanjare
Niste
Ako tko ima razina , shvatiti će ovo 
Ili trebam dodatno objašnjavati , , slobodno postavite pitanje

Dakle ,.Dah života nestaje sa smrti čovjeka
Više nije živa duša
A taj dah života kako ljudi dogovore lakše duša , odlazi u Boga koji ga dao .! I pocitva u Gospodu i ništa ne zna
Kada Isus dođe drugi put , onda će na yrubu Arhanđela prvi uskrsnuti mrtvi u Gospodu za vječni život. Bog će svakome vratiti njegov dah života i pozvati po imenu i tako će se dignuti iz grobova
I obući Zapečaćene u nerasiadljivim. I mrtve vaskrsle i žive koji ga dočekaju preobraziti će iz raspadljivog u neraspadljivo
Nema zagrobnog života ,.nema dugova pokojnika, nema čistilišta. nema pakla u smislu kako ljudi govore da bi uplašili sirotinju i bezumne da bi davali novac i ne znam šta sto uglavnom rade u katolicizmu I pravoslavlju
Isus je pričao u prispodobama ,i praktički cijeli novi zavjet jest metaforičnan
No , ja ne podržavam činjenje zla, ali ne mogu lagati
Ako će netko sve činiti radi straha gdje će svršiti , z nemamo ljubavi , džaba sve
I da život damo nas i tijelo da se sažeže ,.i za ISUSA i za bližnjega , a ako to činimo bez čiste Ljubavi , ništa nam ne koristi 
Ako li što činimo iz ljubavi , ali , ako smo tražili Gospoda ljubavi u srce i dao nam , onda vrijedi
Ljubav sve prašta i sve trpi i mnoge grijehe pokriva
IDa je rekao da se očistimo ,.ako želimo u Kraljevstvo nebesko
Da budemo ko djeca !
Čistilište , s i pakao jedu na ovoj Zemlji . Timirami dade pripremimo za Isusa. Naravno da ne možemo biti savršeni kao OTAC , itko god kaže da je bez grijeha i da je pravedan , kaže i čini Boga lažcem
Nema pravednika koji čineći dobro ne bi sagriješio
Zato je Isus i došao kao čovjek , da priđe sve te muke koje je otišao , s više psihičke
Da li razumijete zašto vide psihičke
Da li mi ljudi možemo uvijek šutjeti i trpjeti sve ,
NE
A ništavni smo i nisi sposobni ni prst pomaći bez Gospoda
A kako je on trpio za nas sve to , mogao je da na sve zgazi ,.mogao je dići da krsta ili kriza , kako kome paše , Mogao nad odbaciti , s ipak nije jer je ljubav i kao jagnje za klanje , ne znam jeste li kad vidjeli kad idu ljudi kosti janje
Ja ti ne mogu, gleda u oči bez da glasa pusti , a suze mu cure
. Jako teško i bolno za čovjeka koji ima dušu i srce od krvi i mesa
Neću više da duljim, ako tko šta želi da pita ili komentira , slobodno , uz božju pomoć ću vam dati odgovore na vaša pitanja
Agape
MIt Isusov vam želim , mir koji nadilazi svaki razum
To jedino on može dati , ne ja , n vi jek,.r novac, ništa ovozemaljsko , već ono što je u nama i tko živi u našem srcu 

Znači da sa smrću ne postoji nikakav zagrobni život , niti duhovi pokojnika . /// Znači dah života jest u živome , kako ljudima tako i životinjama. Propovjednik 3.
Kad čovjek umre taj dah života vraća se u Boga koji dao . Propovjednik 12. Čemu uskrsnuće onda mrtvih , kad Isus dođe , ako su živi ?
logika i zdrav razum uz molitvu i Božju pomoć da tražiš istinu i dobiješ. Ako dunuo Bog čovjeku u nozdrve dah života i tako postade živa duša , a krv jeste duša , zato jedino krv se ne smije jesti - Pavle. E sad malo medicine, kad čovjek umre , krv nestane , a krv putem srca i disanjem teče venama i prikaži kroz srce stalno i opet , kako bi kisik čovjek imao da bude živ , koji zapravo ide kroz pluća koja su puna krvnih žila , održava čovjeka na životu dok Gospod prekine živote i kaže da je dosta . Ta krv koja nestane , jel to moguće da živi uopće igdje i da nas gleda i da mi to vidimo i da sa kao svojim pokojnicima pričamo ?
Ne

Samo pokušavam nešto objasniti ,.zato se dotičemo i toga Dana koji je dan još u Raju

Kada je Bog stvorio Adama i Evu , rekao im da jedu sa svakoga stabla , osim onoga na sred vrta . To ne Njegovo stablo . Jek tako ?
Stablo života ili stablo spoznaje dobra i zla . Jek tako ?
I rekao im je , onog dana kad okusite sa ovoga stabla umrijet ćete

Da li su Adam i Eva uopće znali što to znači zapravo

Nisu

Samo pokušavam pojasniti !
Dakle , kada čovjek umre on ništa ne zna . Kao kad spavamo , a ništa ne sanjamo , krvi momenat i jutro !
Da li kad spavate ste ičega svijesnu , pogotovo još kad ne sanjare

Ili trebam dodatno objašnjavati , , slobodno postavite pitanje

Dakle ,.Dah života nestaje sa smrti čovjeka

A taj dah života kako ljudi dogovore lakše duša , odlazi u Boga koji ga dao .! I pocitva u Gospodu i ništa ne zna

Nema zagrobnog života ,.nema dugova pokojnika, nema čistilišta. nema pakla u smislu kako ljudi govore da bi uplašili sirotinju i bezumne da bi davali novac i ne znam šta sto uglavnom rade u katolicizmu I pravoslavlju

Ako li što činimo iz ljubavi , ali , ako smo tražili Gospoda ljubavi u srce i dao nam , onda vrijedi

IDa je rekao da se očistimo ,.ako želimo u Kraljevstvo nebesko

Da budemo ko djeca !
Čistilište , s i pakao jedu na ovoj Zemlji . Timirami dade pripremimo za Isusa. Naravno da ne možemo biti savršeni kao OTAC , itko god kaže da je bez grijeha i da je pravedan , kaže i čini Boga lažcem

Agape

MIt Isusov vam želim , mir koji nadilazi svaki razum