sv. Jeronim
Član
- Reakcijski bodovi
- 5
- Bodovi
- 0
očito da se zafrkavaju na račun krivo obrazovanih
Ne.
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
očito da se zafrkavaju na račun krivo obrazovanih
Ma hajde? Želiš pojasniti?Izlazak Sunca na JUGOISTOKU obara Ravnu Zemlju
Kakvi svemirci? Alf? Vulkanci i Klingonci?Ako zemlja nije okrugla, od kuda onda dolaze svemirci?
Pa kako je moguce da su sva nebeska tijela koja gledamo teleskopima oko nas okrugla, a samo bi zemlja trebala biti ravna ploca u svemiru?Kakvi svemirci? Alf? Vulkanci i Klingonci?![]()
To nema nikakvog smisla. Danas ima puno slika Zemlje iz svemira i na svakoj je okrugla. Osim toga, da li ravnozemljasi daju odgovor sto je na rubovima ravne Zemlje? Da li se tamo svjetski oceani prelijevaju preko rubova? Zasto nitko nikada nije dosao do ruba? Kako je bilo moguce moreplovcima oploviti Zemlju, ako bi ona bila ravna ploca? Pretpostavka o ravnoj Zemlji otvara gomilu vrlo jednostavnih pitanja na koja nisam vidio nikakve razumne odgovore.Ako se usudiš postaviti si pitanja da li je moguće da ti cijeli život lažu i da počneš sam istraživati, uvidjet ćeš da je ovaj realm puno veći od prikazanog i opće prihvaćenog.
Stvarno brilijantan odgovor! Iznesem tvrdnju i od sugovornika trazim da dokazu moju tvrdnju. Kako se Aristotel ovoga nije sjetio kad je pisao logiku?!Nemoj meni postavljati pitanja nego samom sebi.
Moguće jer se uopće niti ne gleda.Pa kako je moguce da su sva nebeska tijela koja gledamo teleskopima oko nas okrugla