Makarios
Član
- Reakcijski bodovi
- 85
- Bodovi
- 0
Makarios........Nemoj niti nikad potcjenjivati sagovornika, i ja sam 8 godina bavio se antitrojicarskim argumentima i procitao sam manje vise sve sto su moderni anitrinitarci pisali i došao sam do zaključka da su u pravu.....a ostalih 15 godina sam vjerovao onako kako je crkva učila o trojstvu, tako da mi je dobro poznato to učenje....eto ti si 15 godina proučavao antitrinitarizam, a ja trinitarizam.....nemojmo podcjenjivati jedan drugoga onda μὼ
Ma daleko od toga da te pocenjujesm. Samo sam dao odgovor na tvoju primedbu da nesto nisam procitao sto je trebalo da se procita.בְרִית
Sta tvoja bivsa crkva uci o Trojstvu sto ti je smetalo? Mozda bi mogao da opises sta ta crkva veruje po pitanju Trojstva, jer je ocito da razne crkve razlicito veruju po tom pitanju. Mozda je ta crkva imala neko iskrivljeno verovanje o Trojstvu?
Posto si rekao da verujes da je Isus Bog (a ako se ne varam rekao si da Isus ima istu prirodu kao Otac), prema onome sto sam shvatio iz raznih diskusija, imam neku ideju iz koje crkve si izasao nakon 15 godina, ali ne mora da znaci da pogadjam tacno. Nije ni bitno. Vise bih voleo da znam, posto je to specifican vid antitrinitarstva, na osnovu cega ti verujes da je Isus Bog i da ima istu prirodu kao Otac?
Zadnje uređeno od strane moderatora: