Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Naravno, jeste da je ljepse imati knjigu u ruci ali ni elektronska verzija nije na odmet posebno ako se ima laptop ili tablet.Stvarno impresivan popis knjiga. Sada samo trebamo poceti citati.
Nesto sam skeptican prema toj ideji.Evo Bostane u Tirani će biti vjerska država nalik na Vatikan - i gle čuda sufijska, gdje nema poreza....
![]()
Albanski premijer: Stvaramo muslimansku mikrodržavu sličnu Vatikanu
PREMIJER Albanije Edi Rama izjavio je da će Albanija formirati suverenu muslimansku državu u Tirani.www.index.hr
Selam / Mir!Mislim da su sufije dali najdublje metafizicko razumijevanje Boga u islamu.
Sufizam nema veze sa tim osvajanjima, a ni islam. Mnoge se su nepravde cinile u ime neke religije, ili neke ideologije. Vrijeme je da trazimo zajednicko, ono sto ukljucuje a ne iskljucuje.Dobro je Bog Musi rekao, pusti pastira neka Ga obozava na njemu primjeren nacin.
Medjutim, zanima me da li je takav tolerantan stav iskljucivost sufija ili cijelog islama? Jer znamo da su muslimanski osvajaci spalili i razrusili mnoge hinduisticke, budisticke i avesticke hramove bas zato jer su mislili da su to sve idolopoklonici koji na krivi nacin obozavaju Boga.