Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
To ti je živi i slobodni čovjek, a ne osoba iz osobne karte. Ja sam skužio što je on htio reći. Inače ljudima je dano ime, religija, nacija, rasa i oni cijeli život žele to sve odbraniti. A ne znaju da su živi čojvek, suveren stvoren od Boga. Židovi su zato imali imena koja nešto znače, a ne prezimena. Car Justinijan uvodi osobe, a osoba je persona, maska, stranka, mrtvi objekt i kad se god kod policije identificiraju sa imenom zbog nekog prometnog prekršaja izgubili su odmah u startu parnicu. O tome bih mogao pričati satima, jer sam godinama izučavao što je čovjek, osoba, i kako sistem funkcinora.....u nekim sporovima sam pobijedio i sud koji je htio da platim preko 600 eura njihove troškove, ali sam odselio u drugu državu pa su pokušali preko njihovog suda....jedno pismo tom sudu iz države gdje sam živio jer je on bio posrednik i slučaj rješen.....naravno to pismo sam preveo sa hrvatskog jer je autor bio hrvat....to zahtijeva jednu drugu temu da se raspravlja o tome....
Gospodin čovjek
Za kaznu i pokoru dovedi nam 5 novih članova. Ja sam ti instalirao tvoju karijeru.Dobro veče članovima. Primate li me nazad?
Kako misliš hahahah?Za kaznu i pokoru dovedi nam 5 novih članova. Ja sam ti instalirao tvoju karijeru.
Ne ovdje, pokazao sam ti gdje Robi piše i stigao si tako do moderatora.Kako misliš hahahah?
Ma joj nije to neka sreća kainose.Ne ovdje, pokazao sam ti gdje Robi piše i stigao si tako do moderatora.
Dobro veče članovima. Primate li me nazad?
Hvala Fazlija.Dobro nam dosao ponovno.
Kao kršćanin se ne bi složio. Pogotovo sa stavljanjem Isusa zajedno s Djedom Mrazom... Ali to i jeste poenta vjere, odnosno kršćanstva. Pravo na slobodno izbor i vjerovanje koje nam je lično Bog dao.Sa svime bih se slozio i pozdravljam ljevicarske stavove (prihvacam i kritiku zbog skretanja ljevice od klasnih ka trivijalnim socijalnim problemima), ali jedino bih naglasio, upozorio, apelirao na to da... svijetu nece doci kraj. Moramo djelovati na njegovom stalnom popravljanju i ispravljanju. Nemojte se zanositi bajkama o tome da ce Bog doci i popraviti svijet, jer nece. Upravo ovakav svijet je Njegova volja (jer cija bi druga uostalom i mogla biti) i upravo je Njegova volja da se mi stalno popravljamo i ispravljamo, kako sebe, tako i svijet oko sebe.
Nazalost, Isus nije dosao i nikada nece doci. Djed Mraz ne postoji. Uzaludno je ocekivati jedno takvo romanticno i bajkovito rjesenje svih nasih problema (koje smo uostalom najvecim dijelom sami uzrokovali). Ovaj svijet je u problemima najvecim dijelom zbog ljudske pohlepe, mrznje i obmane i za pretvoriti ovaj svijet u raj ce nam trebati jos puno vlastitog rada, a Bozja volja je da to napravimo sami. Naravno, bilo bi jako lijepo da jednog dana dodju Bog, Isus ili Djed Mraz i umjesto nas napravi sav taj posao, bilo bi sjajno da ne trebamo vise na posao, da ne trebamo placati racune i sl. Ali nazalost to se nece dogoditi na taj nacin.
Mislim, jednog dana se doista nece vise trebati placati racuni, niti ici obavezno na posao i Zemlja ce se doista pretvoriti u raj, ali to se nece desiti nekom magijom, nego samo djelovanjem svih dobrih ljudi zajedno. Barem ja na to tako nekako gledam.
Bitka se stalno vodi, to se zove evolucija. Isus nije dosao, a niti nece. To je cinjenica.Ovo je bitka protiv Zla, i na nebu i na zemlji. Ili gubiš ili dobijaš sve
Kad se bitka stalno vodi, nije li to rat i ratovanje?Bitka se stalno vodi, to se zove evolucija.
Moglo bi se i tako reci. Ulaganje stalnog napora da se covjecanstvo poboljsa.Kad se bitka stalno vodi, nije li to rat i ratovanje?
U stara vremena, majstori koji su kovali katane bili su često slavniji od samuraja koji su te mačeve nosili. Od dvojice najboljih nikako nisu mogli izabrati koji će biti prvi. Tako se dogovoriše da svaki od njih iskuje po jednu katanu, koje će se obje ispitati, nakon čega će proglasiti najboljeg.Moglo bi se i tako reci.
Rat je otac svih stvari, svima kralj. Jedne je iznio kao bogove, druge kao ljude, jedne je ucinio robovima, a druge slobodnima.Kad se bitka stalno vodi, nije li to rat i ratovanje?