Coffee Chat

Poznati glazbeni kriticar zakljucuje da iza Thompsonovog koncerta stoji Katolicka crkva:

https://www.index.hr/vijesti/clanak...a-a-vise-ih-je-kriptofasistickih/2686897.aspx

Po Zagrebu se vec okupljaju obozavatelji iz cijele Hrvatske i Bosne i... pjevaju ustaske pjesme.

Thompson se obratio sa stagea: "Vratimo se tradiciji i kršćanskim korijenima"​

Dronovi u obliku gospe iznad Hipodroma, masa vikala: "Ja i moj dom služit ćemo bogu"​

Tu sam bio prije više od 10 godina sa bratom i ženom mu. Jeli dobro i onda su me dovukli par stotina metara dalje na koncert Mitra Mirića. A ja kao sektaš par godina u novoj vjeri. Ali dobro, poznavaoci sam neke njegove pjesme kao onu: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine".

Ja platim 40€ teretanu, ne treniram, ali se tuširam, feniram, ponekad nešto gricnem i tako...
Zimi toplo, ljeti ugodno... možeš i odmorit malo...
Ne razumijem. Zasto ne treniras, ako platis clanarinu? Tusirati i fenirati se mozes i kod kuce.

A nisam znao da sada u teretanama daju i hranu. U moje doba toga nije bilo.

Ne razumijem. Zasto ne treniras, ako platis clanarinu? Tusirati i fenirati se mozes i kod kuce.

A nisam znao da sada u teretanama daju i hranu. U moje doba toga nije bilo.
Gle, doma moraš čistiti, održavati... ako bi platio nekog, to bi me svakako došlo skuplje hahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Nema doslovno "hrane", bude whey i tako neke gluposti...

Gle, doma moraš čistiti, održavati... ako bi platio nekog, to bi me svakako došlo skuplje hahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Nema doslovno "hrane", bude whey i tako neke gluposti...
Hm, ja stvarno ovo ne razumijem.

Placas clanarinu u teretani, ali ne vjezbas. Nego se tusiras u teretani, jer... neces da se tusiras kod kuce, da ne bi morao cistiti (sto, kupatilo?) ili placati nekog drugog da cisti (cijeli stan ili samo kupatilo?)... :rolleyes:

Pa je l' se to isplati? Placati teretanu 40 EUR da bi se tamo isao svaki dan istusirati?!

I sta je to "whey"... ja mora da sam jako ostario :oops:

Nazad
Vrh