RIS_BG
Član
- Reakcijski bodovi
- 32
- Bodovi
- 28
a ne zanima te kako je crkva lagala narod,a laze ga i dan danji kao i tebe tvoji budisti?pocev od oblika zemlje sto su tek kasnije naucnici razotkrili kao laz,al i dan danji ima idiota koji zagovaraju ideju da je zemlja ravna ploca.Vidis, taj dio mene ne zanima bas previse. To je li Zemlja okrugla ili ravna, to su rijesili vec naucnici. Ne treba nam Biblija za to.
I sta bi ? jesmo li nastali evolucijom od majmuna ili od Bude?sta si razumeo?ili si dobijao 5 na lepe oci?I to sam imao uvijek 5 iz biologije. Uvijek sam mnogo volio zivotinje i biljke. Nagledah se dokumentaraca, sve znam na tu temu.
Hajde da vidimo sta je to Biblija omasila?ali ako te zaista zanima,da ne gubim vreme objasnjavajuci i dajuci ti dokaze.Jao, tu se Biblija ispromasivala najvise. Taj dio najbolje da i ne spominjemo. To bolje da ne gledamo.
Hoces reci o moralnim vrednostima iz Biblije ili iz Rima i od Kaligule?Kada su u nas znali dolaziti Jehovci, ja sam najvise s njima pricao o moralnim pitanjima i nacinima ispravnog zivotnog ponasanja. Etika je nekako podrucje oko kojega sam s njima najvise obicavao pricati.